Na današnji dan: Premijerno prikazan kratkometražni film “Iznad želje i sna”

Na današnji dan, 18.04.2020. godine prikazan je naš prvi kratkometražni film pod nazivom “Iznad želje i sna”.

Producent filma i predsjednik našeg multimedijalnog Udruženja, Armin Suljić povodom godišnjice prvijenca izjavio je:”Raduje nas činjenica da od “Iznad želje i sna” pokazujemo konstantan napredak  u svakom aspektu našeg djelovanja. Ekipu smo proširili sa još nekoliko mladih, kreativnih i produktivnih osoba iz cijele Bosne i Hercegovine te dokazujemo da se i na tom polju držimo naših temeljnih zamisli, da povezujemo mlade iz cijele BiH te da zajedničkim snagama iznesemo kvalitetno-poučni sadržaj našim gledaocima.”
“Naše društvo je prepoznalo trud i rad koji ulažemo u naše sadržaje još od prvog projekta. Aktivno radimo od tada i svakodnevno razgovaramo o novim idejama kroz koje bi iznijeli naše zamisli a koje naravno, za cilj imaju jaku pouku od koje društvo, to jest okolina mogu imati koristi.”, rekao je scenarista, Muamer Žabić.

Ponosni smo na činjenicu da su mediji prepoznali naš angažman i da su nam kroz promovisanje filma pružili podršku koja nam itekako znači. Mi nastavljamo dalje vrijedno raditi, a vi budite uz nas!

*Ukoliko još niste, film možete pogledati na linku ispod: