Kaskaderi modernog vremena: Lansiraj svoju ideju visoko

Kaskaderi modernog vremena, naziv je našeg novog projekta kojeg realizujemo uz podršku Fondacije Mozaik.

“Primijetili smo da sve veći broj mladih osoba pokreće male biznise a koji su započeli kao hobi. Upravo ovim projektom, mi želimo biti most koji će mladim poduzetnicima pomoći da svoj hobi razviju do forme biznisa i da na tome grade svoju budućnost. Uz pomoć Fondacije Mozaik i njihovih partnera, mladim poduzetnicima ćemo pružiti podršku na dva načina: prvi je digitalni gdje će učesnici imati priliku predstaviti svoju ideju kroz specijalnu emisiju “U ritmu inspiracije” internet zajednici, a drugi je zajednička konferencija uživo u Velikoj sali BKC-a Živinice gdje će svi imati priliku pričati o svom biznisu u svrhu motivisanja svojih mladih kolega. Izuzetno se radujemo što smo u mogućnosti da podržimo mlade osobe na putu uspjeha i ovim putem ih pozivam da iskoriste ovaj Javni poziv, ovu priliku da svom hobiju ili malom biznisu ubrizgaju jednu novu dozu energije i života.”, poruka je glavne koordinatorice projekta, Amine Nuhić.

Učešćem na ovom projektu dobijate priliku da svoj biznis razvijete na novi, veći nivo i da otvorite vrata novim suradnjama i poznanstvima sa mladim osobama iz cijele Bosne i Hercegovine.

Učešće na projektu je potpuno besplatno, potrebno je samo da pošaljete prijavu na mail: kaskaderimodernogvremena@gmail.com sa naznakom “Prijava na Javni poziv” sa sljedećim informacijama:

  • Vaše ime i prezime, datum rođenja, adresa stanovanja i kontakt telefon
  • Naziv biznisa
  • Opis biznisa (čime se bavite, kako je sve počelo, zašto je potreban zajednici itd.)
  • Gdje možemo pronaći Vaš biznis na društvenim mrežama?
  • Zašto baš Vaša ideja treba da uzme učešće u ovom projektu (motivaciono pismo)?

najkasnije do 18.06.2021. do 23:59h.

Za sve informacije, stojimo Vam na raspolaganju putem maila: kaskaderimodernogvremena@gmail.com
ili instagram profila: @cascader_production.
 Nakon završetka prijemnog roka Javnog poziva, tim koordinatora projekta će napraviti selekciju pristiglih prijava te će odabrane učesnike obavijestiti putem maila zajedno uz ostale informacije o daljnim aktivnostima najkasnije do 21.06.2021. do 23:59h. Broj učesnika je ograničen na 10 (deset), tako da Vam savjetujemo da čim prije pošaljete svoju prijavu.

Srdačni pozdravi od CasCadera!

  ***Ovaj projekat je podržan od strane Grada Živinica, Fondacije Mozaik putem Zajednice za aktivizam i poduzetništvo mladih lonac.pro, uz finansijsku podršku Vlade Švicarske i Ambasade Kraljevine Švedske u Bosni i Hercegovini te drugih finansijskih partnera.